въпроса е за 145-ца 1.4 т.с. газ бензин колата е на 156000 мислим че са реални понеже ми я пратиха директно от италия мой роднина а там не връщат километрите а иначе колата е техически изправна та въпроса ми е от какво може да се дължи невървежа във върло примерно тръгвам да изкачвам студена посока софия със скорост около 110-130 а горе излизам на 80-90 аз и подавам газ тя се едно нищо и на газ и на бензин а в грацки условия колата си върви нормално набира си всичко както трябва само като тръгнем да катерим някое върло амо можете помогнете мерси предварително
Известие
Collapse
No announcement yet.
въпрос за 145-ца
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от niko.lidsi Покажи съобщениевъпроса е за 145-ца 1.4 т.с. газ бензин колата е на 156000 мислим че са реални понеже ми я пратиха директно от италия мой роднина а там не връщат километрите а иначе колата е техически изправна та въпроса ми е от какво може да се дължи невървежа във върло примерно тръгвам да изкачвам студена посока софия със скорост около 110-130 а горе излизам на 80-90 аз и подавам газ тя се едно нищо и на газ и на бензин а в грацки условия колата си върви нормално набира си всичко както трябва само като тръгнем да катерим някое върло амо можете помогнете мерси предварително
И друго нещо, моля те провери една много важна тема, която много ще НИ помогне (в случай, ако решиш да ни пишеш) а именно: Пунктуация!
AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
AR 155 2.0 16v SUPER
Toyota Corolla 2014 S Premium
Moskvich 2140
Comment